Slappedel 36a       3953 MS Maarsbergen         Tel: 033-2867315           Mob: 06-29048533

HOME HET BEDRIJF EN PRODUCTEN CONTACT  FOTOPAGINA 

 Het bedrijf en de producten:

Moesbergen Verhuur is een loon en verhuurbedrijf.

Ons bedrijf bestaat sinds 1999 en met een modern machinepark en deskundig personeel staan wij garant voor een juiste uitvoering van alle werkzaamheden en tevreden opdrachtgevers. 

Voor een breed scala opdrachtgevers, zoals provinciale- en gemeentelijke overheden, bedrijven en particulieren is in de afgelopen jaren een groot aantal opdrachten gerealiseerd. 

Regelmatig onderhoud en nieuwe investeringen van het materieel betekent voor de opdrachtgever dat zijn opdracht efficiŽnt en veilig wordt uitgevoerd en natuurlijk op de afgesproken datum.

Moesbergen Verhuur voert gespecialiseerde werkzaamheden uit voor agrarische bedrijven, te weten: maaiwerkzaamheden inclusief oogsten (balen persen groot/klein en inkuilen), bemesten (zowel boven- als ondergronds), frezen, ploegen, zaaien (mais en gras) en egaliseren.

Wij zijn niet alleen werkzaam in de agrarische sector, maar tevens in de bouw, bosbouw en natuurontwikkeling.

Ook voor tuinaanleg bent u bij ons aan het goede adres.

Naast het verhuren van materieel, zoals trekker met dumper en graafmachines, behoort ook het verhuren van medewerkers zoals grondwerkers, stratenmaker, tractor-, dumper-,shovel- en kraanmachinisten, tot de diensten die Moesbergen Verhuur  u te bieden heeft. De aan- en afvoer van zand, grond, grind, puin e.d. behoren tevens tot ons takenpakket.

Kwaliteit en veiligheid staan bij Moesbergen Verhuur hoog in het vaandel. Dit blijkt ondermeer uit de VCA certificering. Deze certificering betekent voor de opdrachtgevers een erkenning dat Moesbergen Verhuur kwalitatief hoogwaardig werk levert en aan de geldende veiligheidsnormen voldoet met de nodige aandacht voor het milieu.

Voor een advies op maat bel, fax of mail ons. Onze medewerkers staan u graag te woord.       

           Document made with Nvu

www. moesbergen-verhuur.nl